top of page
4.jpg
10.jpg
Børn med lavt selvværd, angst eller stress- symptomer

Børn med angst, skolevægring, stresssymptomer og lavt selvværd, er blevet en voksende gruppe, som kommer i terapi hos mig.
For børn giver det mening at arbejde med deres udfordringer gennem handling. Kropsligt arbejde og modet til at turde prøve nye veje i bekæmpelse af udfordringerne er fokus i terapien.
Når vaner skal ændres og nye strategier skal indlæres, tager det tid. Der er brug for masser af opbakning og støtte fra barnets nære omsorgspersoner.
I terapien er en af mine vigtigste opgaver at fremme evnen hos barn og forældre til at se succeserne og opleve at øvelse og gentagelser af ny adfærd og nye strategier giver pote.
Vores fælles mantra er, at vi øver det svære - for det lette det kan vi jo! Det er et mantra, som gentages mange gange under konsultationer hos Børnefyssen.
Vi får sat ord og billeder på, hvad der sker i hjernen. Sammen finder vi nye veje og tramper nye stier i hjernen. Stier, som hjælper til at finde ro og stier, der hjælper til at ændre en uhensigtsmæssig adfærd.
Stille og rolig får vi omskrevet barnet historie fra at være én, som ikke kan finde ud af noget, til at få øje på, at man faktisk kan. Det har en afsmittende effekt på selvværdet og til evnen at turde fejle som en strategi til udvikling.

 

bottom of page